INFORMATIE BABY - SITTER SESSIE


Mocht je Newborn foto's hebben laten maken van jouw zoon/dochter, dan lijkt dat vast alweer een hele tijd geleden en zal jouw kindje er nu weer heel anders uitzien. 

Kan je kindje zelfstandig zitten, maar nog niet los lopen? Dan is dit het perfecte moment om een Sitter Sessie Baby fotoshoot te boeken! 

Het is nu tijd voor wakkere foto's met de ogen open! Ook zal jouw kindje nu bewust naar de camera kijken, lachen om Kiekeboe en misschien zelfs al in de handjes klappen.

 

Periode

De Sitter Babyfotoshoot wordt meestal geboekt voor kindjes tussen de 7-10 maanden oud. 

 

Locatie

- in de studio

 

Duur

Aangezien een kindje rond de 8 maanden nog niet zo'n lange spanningsboog heeft en vaak snel moe wordt, duurt een Sitter Fotoshoot meestal niet langer dan een uur. 

 

Unieke stijl

Tijdens een Sitter sessie zal jouw kindje uiteraard zittend gefotografeerd worden, maar ik zal daarnaast ook foto's maken wanneer jouw kindje op zijn buik/rug ligt of lekker rondkruipt. Er is meestal ruimte voor 2 a 3 verschillende outfits en achtergronden. 

Er zal gebruik worden gemaakt van zachte en lichte materialen, outfits en achtergronden, zodat we een puur en tijdloos beeld creëren en de focus vooral op jouw kindje ligt. 

 

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot maak ik een zorgvuldige selectie voor u en zal ik de foto’s nabewerken.

Binnen 2 weken ontvangt u 20 digitale HR foto’s via uw eigen online galerij. 

 

Prijs

€ 150

(incl. BTW en reiskosten binnen 20 km)

 

*Extra bij te boeken:

MILKBATH Sessie (1 sitter setting minder) +€ 50