INFORMATIE GEZIN - DAILY LIFE FOTOGRAFIE


Samen op de foto zonder te poseren.

Dan worden alledaagse momenten tastbare herinneringen!

 

Een Daily Life reportage is het fotograferen van een gezin als documentaire. Het is bedoeld om verhalen te vertellen. Jullie verhaal!

Ik leg jullie dagelijkse leven vast, jullie momenten en emoties, als een tijdscapsule van jullie leven. 

Daarbij focus ik me niet alleen op de mijlpalen, maar zoom ik in op de kleine momenten tussendoor. Ik fotografeer jullie in het dagelijks leven. Jullie huis fungeert als vertrekpunt en het belangrijkste decor. Waar ben je namelijk meer thuis dan in je eigen huis? Maak je geen zorgen over een opgeruimd huis, hoe je haar zit en wat je aan hebt. 

 

Voorafgaand aan de shoot bespreken we jullie lievelingsplekken, jullie favoriete 'rituelen'. Die vormen de leidraad voor de fotoreportage. De 'echtste momenten' vang ik tussendoor: als mama koffie maakt, zoon in de box speelt, papa dochterlief sust – en ondertussen de hond voor mijn lens springt en de kat de tuin in rent.

Ik schiet veel groothoek en kom dichtbij; na afloop gluren jullie als het ware door het keukenraam even binnen bij jullie eigen gezin. 

 

Periode

Perfect voor diegene die hun echte leven willen laten zien. Die begrijpen dat de manier waarop hun gezin er nu uitziet gaat veranderen. Volgende week, volgende maand en volgend jaar – en die hun realiteit nu willen vastleggen.

 

Duur

Gemiddeld ben ik 3 uur bij jullie aanwezig, vooral op de achtergrond. Weinig moet, alles mag – de fotoshoot is daarmee voor iedereen een relaxte aangelegenheid en eigenlijk veel meer dan dat: het is ook gewoon een paar uur quality time voor jullie samen.

 

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot maak ik een zorgvuldige selectie voor u en zal ik de foto’s nabewerken.

Binnen 2 weken ontvangt u minimaal 50 digitale HR foto’s via uw eigen online galerij. 

 

Prijs

€ 350

(incl. BTW en reiskosten binnen 20 km)

 

Mocht Gezin- Daily Life fotografie minder bij je passen of ben je op zoek naar een andere vorm van fotografie dan is misschien een Kids & Familie fotografie iets voor jou.