INFORMATIE KIDS & FAMILIE FOTOGRAFIE


In het eerste jaar van een kindje hebben we de neiging elk stapje en lachje vast te leggen. We willen geen enkele ontwikkeling missen. Als je kind eenmaal ouder is zijn we soms zo druk met de dagelijkse gang van zaken, dat we vergeten stil te staan bij alle mooie veranderingen die je kinderen en jullie als gezin meemaken. Hoe leuk zou het zijn om jouw kinderen en/of het gezin weer eens professioneel op de foto te laten zetten? Iedereen bij elkaar om de bijzondere band van het gezin of jouw kind(eren) op een specifieke leeftijd vast te leggen.

Ongedwongen, gezellig en vrij zet ik jullie kind(eren) en/of gezin op de foto.

 

Periode & Locatie

Deze shoot vindt altijd op een buiten locatie plaats. Dit betekent dat het dus wel afhankelijk is van het weer. Ik raad aan om de kids & familie shoot in het voorjaar, zomer, of najaar in te plannen. Mooi tussen de bloesems in mei, of in het avondzonnetje in augustus.

 

Duur

Tijdens een (gemiddeld) 1,5 uur durende fotoshoot, maak ik foto’s in verschillende ‘’poses’’. Omdat de fotoshoot op een ontspannen en rustige manier zal verlopen, neem ik de tijd die jullie nodig hebben.

 

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot maak ik een zorgvuldige selectie voor u en zal ik de foto’s nabewerken.

Binnen 2 weken ontvangt u 20 digitale HR foto’s via uw eigen online galerij. 

 

Prijs

€ 200

(incl. BTW en reiskosten binnen 20 km)

 

Mocht Kids & Familie fotografie in de buitenlucht minder bij je passen of ben je op zoek naar een andere vorm van fotografie dan is misschien een Gezin- Daily Life of Portret fotografie iets voor jou.