INFORMATIE NEWBORN FINE ART FOTOGRAFIE


 

De newborn-periode duurt maar een paar weken. In deze korte tijd is jouw baby zo fotogeniek en zo snoeperig lief dat je hem of haar wel op kunt eten. Die onweerstaanbare wimpertjes, schattige voetjes, lief mondje, kleine handjes; je kunt er uren naar kijken.

Voordat je het weet is deze tijd alweer voorbij en hoe leuk is het dan, dat deze bijzondere momenten zijn vastgelegd voor altijd!

 

Periode
Een newbornshoot vindt plaats binnen de eerste 15 dagen ná de bevalling. Dit is omdat het kindje dan nog lekker vast slaapt en het makkelijk in verschillende houdingen kan liggen. Het beste is om de sessie in de tweede week te plannen. Dan is jouw kindje een beetje bijgekomen van de bevalling en kan het zichzelf beter op temperatuur houden

 

Plan de Newborn fotoshoot al tijdens uw zwangerschap
De eerste twee weken is een speciale periode en heel dierbaar. Tijdens de zwangerschap hebben we al contact en noteer ik jouw uitgerekende datum. Kort na je bevalling plannen we de fotoshoot in.

 

Locatie

- in de studio

 

Duur
De veiligheid van de baby staat uiteraard voorop tijdens de fotoshoot. We maken de kamer warm en nemen uitgebreid de tijd. Dat kan soms wel 2 tot 3 uur duren. Tussendoor slaapt de baby en is er ruimte om te knuffelen, te verschonen en te voeden. Het is belangrijk om veel geduld te hebben. De baby bepaalt het tempo van de fotoshoot.

 

Unieke stijl
Mijn stijl van fotograferen is, puur en tijdloos. Hiervoor werk ik met natuurlijke kleuren zoals crème, bruin, wit en, verschillende texturen. Daarnaast heb ik onder andere ook gekleurde pakjes, wraps en, haarbandjes.
Voorafgaande aan de fotoshoot bespreken we samen de styling en speciale wensen.

 

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot maak ik een zorgvuldige selectie en zal ik de foto’s nabewerken.

Binnen 2 weken ontvang je 25 digitale HR foto’s in jouw eigen online galerij. 

 

Prijs

€ 275

(incl. BTW en reiskosten binnen 20 km)

 

BELLY BABY PACKAGE

Indien je een zwangerschapsfotoshoot + newborn fotoshoot boekt, ontvang je €25 KORTING op de newbornshoot.

 

Mocht Newborn Fine Art fotografie minder bij je passen of ben je op zoek naar een andere vorm van fotografie dan is misschien een NEWBORN LIFESTYLE of een ZWANGERSCHAPSSHOOT iets voor jou.